Search
Close this search box.

آشنایی با بهترین کیف پول های بیت کوین برای اندروید و ایفون ios سال 2021

4.5/5

کیف پول بیت کوین و سایر رمز ارزهای دیجیتال چیست؟

به بیان ساده کیف پول های رمز ارزهای دیجیتال ، نرم افزاری است که بر روی گوشی یا سیستم شخصی شما نصب می شود و به وسیله آن میتوانید رمز ارز مورد نظر خود را ذخیره یا به هر نقطه از جهان ارسال و یا دریافت نمایید

کیف پول رمز ارز دیجیتال به چند دسته تقسیم می شوند
کیف پول های نرم افزاری که این دسته شامل کیف پول های موبایلی و دکستاپ می شود
کیف پول های سخت افزاری
کیف پول های کاغذی

در واقع تمام این کیف پول ها کلیدهای خصوصی و عمومی مربوط به بلاک چین را در خود ذخیره میکنند که به وسیله آن امکان اثبات مالکیت و ثبت اطلاعات تراکنش ها را میسر می سازد.برای مبادله و ذخیره رمز ارزها نیاز به یکی از کیف پول های ذکر شده خواهید داشت.

همانطور که در بالا ذکر شد کیف پول های رمز ارزهای دیجیتال انواع مختلفی دارند برای مبالغ کم و معمول استفاده از کیف پول های نرم افزاری توصیه می شود به دلیل اینکه کار کردن با این کیف پول ها بسیار ساده است و برای مبادله و نقل و انتقال ارزها استفاده از این نوع کیف پول ها بسیار راحت تر است.

برای نگهداری رمز ارزها به مدت طولانی یا اصطلاحا هولد کردن کیف پول کاغذی و سخت افزاری توصیه می شود زیرا این کیف پول ها امنیت بالاتری نسبت به کیف پول های نرم افزاری دارد .

7 مورد از بهترین کیف پول های رمز ارزهای دیجیتال برای اندروید و آیفون

در ادامه به معرفی تعدادی از محبوب ترین کیف پول های می پردازیم و نقاط ضعف و قوت آنها را تحلیل خواهیم کرد

دقت نمایید برای پیدا کردن کیف پول های مختلف می توانید عبارت “bitcoin wallet” را در گوگل پلی یا اپ استور آیفون جست و جو نمایید.

حتما دقت کنید همه کیف پول های موجود در گوگل پلی و اپ استور معتبر نیستند حتما قبل از نصب و انتقال ارز به این کیف پول ها در مورد آنها تحقیق نمایید

عواملی که در مقبولیت این کیف پول ها تاثیر گذارند عبارت اند از اعتبار،امنیت، محیط و فضای کاربر پسند و همچنین امکان استفاده از آن ها برای تمام کشور ها ازاد باشد و حتما کلید خصوصی را روی گوشی خودتان ذخیره کند تا خطر تحریم ،هک و بلاک شدن حساب شما وجود نداشته باشد.

1 –کیف پول تراست ولت ( trust wallet )

 

بی شک بهترین و محبوب ترین کیف پول دنیا تراست ولت است و می تواند برای کسانی که تازه با بازار رمز ارزها اشنا شده باشند بهترین گزینه باشد.

این کیف پول کاملا رایگان بوده و قابلیت نصب بر روی سیستم عامل های آندروید و ios را خواهد داشت و همچنین این کیف پول متعلق صرافی بایننس که در حال حاظر بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در سطح دنیا می باشد و همچنین این کیف پول کلید های خصوصی را روی گوشی کاربر ذخیره می کند بنابراین نه بایننس و هیچ شخص دیگری به اطلاعات حساب شما دسترسی نخواهد داشت.

یکی از مزیت های تراست ولت که این کیف پول را با سایر کیف پول های دنیا متمایز میکند پشتیبانی از هزاران ارز و توکن می باشد که با بیش از 1 میلیون نصب فعال و امتیاز 4.5 در گوگل پلی به عنوان محبوب ترین کیف پول در دنیا شناخته می شود.

تراست ولت تمامی قابلیت های امنیتی نظیر گذر واژه ، بک آپ ، قفل صفحه کلید ، قفل تشخیص چهره که برای یک کیف پول لازم است را پشتیبانی می کند.

همچنین درون این کیف پول میتوانید ارزهای دیجیتال را به یکدیگر توسط گزینه dex  انجام دهید (در مورد این امکان بیشتر بخوانید)

نقاط قوت :

امنیت بسیار بالا

ظاهری ساده و کاربر پسند

پشتیبانی از هزاران کوین و توکن برتر دنیا

نقاط ضعف :

فقط برای موبایل و تبلت در دسترس می باشد

امتیاز گوگل 4.5 از 5

2- کیف پول بلو ولت (blue wallet)

 

این کیف پول مخصوص بیت کوین می باشد که تخصصی برای این ارز توسعه داده و طراحی شده است . ممکن است در ابتدا از نظر شما این یک ضعف برای این کیف پول محسوب شود اما این موضوع باعث شده است که تیم توسعه دهنده آن بصورت تخصصی روی این ارز کار کند. به عنوان نمونه بلو ولت از معدود کیف پول های موبایلی است که شبکه لایتینگ را پشتیبانی و ساپورت می کند.

این کیف پول بصورت متن باز بوده یعنی توسعه دهندگان و افراد بسیاری می توانند کد های آن را مشاهده کرده و نسبت به توسعه این کیف پول اقدام کنند و نسخه های خاص خودشان را بسازند.این کیف پول همانند سایر کیف پول ها  کلید های خصوصی را درون گوشی کاربر ذخیره می کند و هیچ شخص یا نهادی به حساب شما دسترسی نخواهد داشت.

این کیف پول از قابلیت های حرفه ای برخوردار است و با این وجود استفاده برای کاربران تازه کار هم بسیار ساده می باشد و رابط کاربری آن پیچیدگی خاصی ندارد.

نقاط قوت :

کد های آن بصورت متن باز می باشد

از شبکه لایتینگ پشتیبانی می کند

نقاط ضعف :

تنها از بین کوین پشتیبانی میکند

فقط نسخه موبایل آن در دسترس می باشد و از نسخه دکستاپ و وب پشتیبانی نمیکند

3- کیف پول بیت کوین ولت (bitcoin wallet)

 

این کیف پول برای اولین بار در سال 2013 و از اولین کیف پول های شناخته شده برای بیت کوین می باشد،این کیف پول بر خلاف کیف پول مای سلیوم رابط کاربری ساده ای دارد و کار کردن با آن برای افراد تازه وارد بسیار ساده می باشد.

این کیف پول با استفاده از فناوری spv مستقیما به شبکه بیت کوین متصل می شود. این فناوری یا به اصطلاح صحت سنجی ساده پرداخت ها به جای دانلود تمام بلاک چین ، از سرویس شخص ثالث برای دریافت اطلاعات استفاده می کند.

کیف پول “بیت کوین ولت” همانند سایر کیف پول های معرفی شده بصورت متن باز بوده و امکان بررسی و مشاهده کدهای آن وجود دارد.

پشتیبان گیری از این کیف پول به سادگی انجام می شود اما بر خلاف سایر کیف پول ها که معمولا برای بازگردانی و دریافت نسخه پشتیبان یک رشته کد 12 یا 24 کلمه ای در اختیار کاربر قرار می دهند این کیف پول نحوه پشتیبان گیری و بک آپ آن کمی متفاوت از سایر کیف پول ها می باشد

نقاط قوت :

کد های آن بصورت متن باز بوده وبرای عموم قابل مشاهده می باشد

محیط و فضای نرم افزار کاربر پسند بوده و کار کردن با آن راحت می باشد

نقاط ضعف :

تنها از بیت کوین پشتیبانی می کند

عدم بکاپ گیری به روش 12 یا 24 کلمه ای

امتیاز در گوگل 3.9 از 5

4-کیف پول مای سلیوم (mycelium)

 

این کیف مخصوص گوشی های اندروید می باشد و نسخه ios آن در دسترس نمی باشد این کیف پول علاوه بر بیت کوین از اتریوم و توکن های درون این شبکه پشتیبانی می کند و این کیف پول بصورت منظم اپدیت و به روز رسانی می شود و بسیار معتبر است

مای سلیوم ویژگی های بسیاری دارد و امکانات خوبی را به کاربران خود ارائه می دهد و به وسیله آن می تواند تراکنش های خود را با امنیت بسیار بالا و به بهترین نحو انجام دهید.

از طریق این کیف پول می توانید عملیات دریافت و پرداخت کیف پول های کاغذی و سخت افزاری را انجام دهید و این موضوع استفاده از این کیف پول را بسیار جذاب تر کرده است.

اما یکی از نقاط ضعف این کیف پول رابط  کاربری نسبتا ضعیف آن می باشد و برای  کاربران تازه وارد کمی استفاده از این کیف پول سخت می باشد

نقاط قوت :

امنیت بسیار بالا

محبوبیت و معتبر بودن آن

امکان متصل کردن آن به کیف پول های سخت افزاری

امکان خرج کردن موجودی کیف پول های کاغذی

قابلیت اضاقه کردن چند امضایی

نقاط ضعف :

فقط نسخه موبایل آن در دسترس می باشد

پشتیبانی از تنها ارزهای بیت کوین و اتریوم و توکن های آنها

رابط کاربری نسبتا پیچیده که برای تازه وارد ها به این عرصه مناسب نمی باشد

امتیاز 4 از 5 گوگل

5-کیف پول الکتروم (electrum)

 

این کیف پول بیشتر برای رایانه های شخصی طراحی شده است و برای استفاده از تمامی امکانات آن بهتر است از نسخه دکستاپ آن استفاده کنید،به هر حال این کیف پول در دو نوع دکستاپ و موبایل در دسترس می باشد و برای کاربرانی که بصورت حرفه ای با بیت کوین کار می کنند گزینه مناسبی است

هر دو نسخه دکستاپ و موبایل این کیف پول متن باز بوده و توسعه دهندگان امکان مشاهده این کد ها را خواهند داشت با این حال این کیف پول ویژگی های منحصر به فردی در مساعل امنیتی و شخصی سازی دارد که اکثر کیف پول ها از این قابلیت ها و ویژگی پشتیبانی نمی کنند

گزارش هایی مبنی بر وجود باگ درون این کیف پول مطرح شده است با این حال وجود این باگ ها میتواند نقطه ضعفی برای این کیف پول محصول شود

نسخه کلون شده این کیف پول ارزهایی مانند لایت کوین ، ورج و دش را ساپورت می کند اما به طور رسمی این کیف پول توسط تیم توسعه دهندگان فقط برای بیت کوین ارائه شده است

نقاط قوت :

کد های آن بصورت متن باز می باشد

علاوه بر داشتن نسخه موبایل نسخه دکستاپ را هم پشتیبانی می کند

نقاط ضعف :

تنها از ارز بیت کوین پشتیبانی می کند

ارائه گزارش های مبنی بر وجود باگ درون این کیف پول

امتیاز 3.5 از 5 گوگل

6-کیف پول بی آر دی (brd wallet)

 

این کیف پول که قبلا با نام bread wallet شناخته می شد یکی از محبوب ترین کیف پول ها برای افراد تازه وارد است زیرا ظاهری بسیار ساده و کار کردن با آن بسیار راحت است.این کیف پول دارای امنیت بسیار بالایی  است وکنترل کلید های خصوصی را در اختیار کاربر قرار می دهد و همچنین ظاهر آن کاربر پسند و طراحی بسیار جذاب می باشد

Brd  از گویت پشتیبانی می کند اما یکی از نقاط ضعف آن عدم تنظیم دستی میزان کارمزد تراکنش ها می باشد.

یکی از ویژگی های خوب این کیف پول این است که میتوانید با پرداخت پول های فیات ارزهای خود را خریداری نمایید اما متاسفانه این امکان برای کاربران ایرانی امکان پذیر نمی باشد.

نقاط قوت :

ظاهری کاربر پسند برای افراد مبتدی

پشتیبانی از سگویت

پشتیبانی کردن از چندین ارز

نقاط ضعف :

نداشتن پشتیبانی قوی

عدم تنظیم دستی میزان کارمزد

امتیاز در گوگل 4.2 از 5

7-کیف پول اکسودوس (exodus wallet)

 

این کیف پول به رابط کاربری جذاب و امنیت بالا مشهور است

این کیف پول یکی از قدیمترین کیف پول های موجود برای رمز ارزهای دیجیتال می باشد و از سال 2015 تا به امروز فعالیت می کند این کیف پول در ابتدا برای دکستاپ و کامپیوتر های شخصی در دسترس بود اما امروزه این کیف پول برای سیستم های اندروید و ایفون هم قابل دسترس می باشد.

این کیف پول علاوه بر پشتیبانی از هزاران ارز و توکن رابط کاربری ساده و جذابی دارد که استفاده از آن را برای همگان ساده کرده است.

نقاط قوت :

محیط کاربری جذاب و ساده

داشتن پشتیبانی قوی

پشتیبانی کردن از آلت کوین ها

دارا بودن نسخه دکستاپ

نقاط ضعف :

متن باز نبودن و عدم دسترسی کدهای آن برای عموم

امتیاز 4.6 از 5

جمع بندی و سخن پایانی

کیف پول های نرم افزاری به دلیل راحتی کار با انها محبوبیت خاصی در بین کاربران این عرصه پیدا کرده است اما در نظر داشته باشید که این کیف پول ها بخشی از مساعل امنیتی را به خود شما میسپارند بنابرین باید برای حفظ کیف پول خود و کاهش ریسک ها و خطرات جانبی نسخه پشتیبان و کدهای بازیابی را در جایی امن ذخیره کنید تا در صورت سرقت یا مفقود شدن گوشی خود از این طریق به کیف پول خود  دسترسی داشته باشید.

حتما دقت نمایید قبل از ذخیره ارزهای خود درون کیف پول ها نسخه پشتیبان و کدهای 12 یا 24 کلمه را در جایی امن یاداشت کنید

پس از نصب و فعال سازی کیف پول خود و یاداشت کدهای بازیابی یک رمز امنیتی روی کیف پول خود ذخیره کنید تا در صورت سرقت یا مفقود شدن گوشی خود اطلاعات کیف پول شما در اختیار افراد غیر قرار نگیرد.

این کیف پول ها را از مارکت های معتبر مانند گوگل پلی یا اپ استور دانلود و نصب نمایید و در هنگام نصب به تعداد افرادی که این برنامه را نصب کرده اند و نام توسعه دهنگان آن دقت نمایید به خاطر داشته باشید هر کیف پولی که درون این مارکت ها دارد قابل اعتماد و مورد تایید نیست.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا